Strukturel Integration

HVAD ER STRUKTUREL INTEGRATION?

Strukturel Integration afbalancerer  din kropsholdning og dit bevægemønster ved at løsne spændinger i dit bindevæv på en blid og dyb måde. Det frigør spændinger i dine muskler og hjælper al dit kropsvæv tilbage i balance.

Måden man går gennem et rum på, er måden, hvorpå man går gennem livet…

Inspireret af Ida P Rolf Metoden og Anatomy Trains.

Når jeg løsner spændinger i dit bindevæv, sker der en biokemisk forandring. Din blodcirkulation bliver bedre og renser gamle affaldsstoffer ud af dit system. Dine bevægelser bliver mere smidige og lette, din vejrtrækning bliver bedre og du kommer til at føle dig mere fri.

Med en afbalanceret kropsholdning skal du ikke bruge kræfter på at holde dig oprejst. Du bliver løftet indefra af styrken i dit core, din centrering, og det føles som om, du har mere styrke. Du bliver også bedre til at mærke dig selv og dine følelser og bliver bedre til at leve i overensstemmelse med det, du virkelig vil.

Vores følelsers hukommelse sidder i bindevævet. Når man løsner spændingerne, åbner man for gemte følelser. Det er ikke nødvendigt at analysere på det, der dukker op. Man kan bare observere, mens kroppen laver arbejdet. Mange oplever f.eks., at de drømmer mere i en periode. Efterhånden som spændingerne slipper, kan man mærke et livsmønster ændre sig.

Med strukturel integration får din krop ny vitalitet og flere ressourcer til at starte på en frisk. Du forebygger og udskyder din krops aldring.

Et forløb omfatter ca. 9 sessioner, der hver har sit formål i forhold til genopbygning af din krop gennem Tom Myers’ Anatomy Trains bindevævsforbindelser, hvorigennem alle kroppens dele og dine funktionsforbindelser bliver balanceret og ændringerne kan ske.

Det anbefales, at der går 2-3 uger mellem hver session for at din krop efter hver gang får tid til at integrere det nye.

SÅDAN FOREGÅR DIN STRUKTUREL INTEGRATIONS BEHANDLING

Hver behandlings session starter med en kropsaflæsning, hvor du står afslappet og på den måde som er naturlig for dig. Måske beder jeg dig også om at gå lidt rundt i lokalet. Dette giver mig et indtryk af hvordan din krop fungere, hvordan den kompenserer og indretter sig så den kan fungere bedst muligt i den tilstand som den er i lige nu. Kroppen viser mig hvor spændingerne og belastningerne sidder.

Under selve behandlingen ligger du på briksen mens jeg arbejder mig igennem en protokol, en ny for hver behandling, mærker ind i kroppens væv, finder spændinger og ubalancer og hjælper disse til at løsne med blide og langsomme bevægelser. Stille og roligt begynder din krop at genfinde sin bevægelighed, styrke og vitalitet – og dermed sin funktion.

At modtage en Strukturel Integrations behandling er i reglen en meget behagelig og afslappende oplevelse. Du kan simpelthen mærke, hvordan din krop liver op og begynder at balancere sig – helt inde fra dybden. Og herfra spreder bedringen sig ud i alle afkroge af din krop og symptomerne begynder forsvinde.

HVORNÅR HJÆLPER STRUKTUREL INTEGRATION?

Jeg anbefaler et strukturelt integrations forløb hvis du er over 40 og/eller har været udsat for større ulykker, operationer, arbejdsbelastninger eller andre traumatiske hændelser. Hvis vi tænker på at vi har en video af alle de hændelser som vi har været ude for i livet, vil det ikke undre os at vi får ondt og bliver syge når der ikke er mere plads i videoen.

Med strukturel integration hjælper jeg dig til at spole tilbage og korrigere hændelserne så der bliver mere frihed og plads.