Organmassage

HVAD ER ORGANMASSAGE?

Organmassage behandling af DeeDee Schmidt-Pedersen, Den Indre GaardEn organmassage behandling er en meget blid massage af kroppens indre organer. Den arbejder med at bedre de enkelte organernes bevægelser – som alt andet i kroppen skal vores organer kunne bevæge sig frit for at fungere optimalt, og dette er netop, hvad Organmassage gør: Sætter vores organer fri!

Læs mere om Organmassage teknikken her

Udtalelser fra klienter:

”Nu kan jeg trække vejret stille og roligt igen og min angst er væk.”

”Jeg blev træt sidst på eftermiddagen hver dag og min sexlyst var der ikke meget af, vi havde forsøgt at få børn igennem længere tid med uden det lykkedes. Behandleren hjalp min ene nyre på plads og allerede samme dag mærkede jeg at jeg var mere frisk og have mere energi, min pludselige træthedsanfald forsvandt og nu skal vi være forældre om 2 mdr.

”Jeg har altid haft problemer med at tabe mig – efter organmassage begyndte jeg at tabe mig uden at ændre min kost.”

SÅDAN FOREGÅR DIN ORGANMASSAGE BEHANDLING

Under selve behandlingen mærker jeg med hænderne, hvordan det enkelte organ fungerer: Er det i bevægelse, og kan det bevæge sig frit i forhold til de omkringliggende strukturer – er det sundt og velfungerende?

Din behandling består af blide og langsomme bevægelser af selve organet. Stille og roligt løsnes spændingerne, og dit organ begynder at genvinde sin bevægelighed og vitalitet – og dermed sin funktion.

Organsystemet er et sammenhængende hele, og din behandling vil typisk involvere flere organer. På denne måde sikres det, at det belastede organ ikke blot opnår en midlertidig lindring, men rent faktisk vender tilbage til helheden.

At modtage Organmassage er i reglen en meget behagelig og særdeles afslappende oplevelse. Du kan simpelthen mærke, hvordan din krop liver op og begynder at balancere sig – helt inde fra dybden. Og herfra spreder bedringen sig ud i alle afkroge af din krop – en bred vifte af symptomer har tendens til at forsvinde under organmasserende hænder..

HVORNÅR HJÆLPER ORGANMASSAGE?

Meget, meget oftere, end man umiddelbart tror..!

Organsystemet har en direkte indvirke på og essentiel betydning for bla.: dit nervesystem, hormonsystem, muskel-/skeletsystemet, lymfen og din Blodcirkulation. Døjer du med ét eller flere af nedenstående, så hjælper en Organmassage dig med garanti.

 • Fordøjelsesbesvær
 • Vejrtrækningen
 • Spiserørsbrok
 • Ryg-/nakkesmerter
 • Træthed
 • Barnløshed
 • Kæbespændinger
 • Blodcirkulationen
 • Inkontinens
 • Bækkenproblemer
 • Manglende sexlyst
 • Hudproblemer
 • Problemer med bevægeapparatet
 • Vægtproblemer

Organmassage til at forebygge din negative stress

Frygt i dine nyrer skaber stress, der overføres til din lever hvor det bliver til stress og vrede. Herfra overføres det til dit hjerte og bliver til had, ondskabsfuldhed og utålmodighed. Denne kombi af stress, vrede, had og utålmodighed kan give dig uregelmæssig hjerteslag og forhøjet blodtryk.

Dette overføres til dine sensitive organer milten og maven, hvor det bliver til bekymring og ængstelse. Din mave kan tygge sig igennem og udskille en vis portion følelsesmæssigt affald, men der er grænser for hvor meget den kan klare. Din fordøjels svækkes, dermed falder din energi og stagnerer.

Der er nu opstået en tilstand med stress, vrede, ængstelse, nedtrykthed og lav stagneret energi og denne tilstand overføres til dine lunger, hvor det bliver til melankoli og sørgmodighed som fysisk udtrykkes som uregelmæssig vejrtrækning.

Dette leder til ophobninger (forstoppelse) i din tyktarm. Denne negative selvforstærkende cyklus slutter så i dine nyrer, igen med energitab i den den nedre del af din krop samt svækker energien i dine seksuelle organer der skaber livsessens. Dette har nu skabt en tilstand af ødelagte organfunktioner, sammenfiltrede nerver og lymfebaner samt knuder i din mave. Det giver ny frygt i dine nyrer og hermed begynder det hele forfra!

Organmassage til nyfødte

Nyfødte har meget ofte problemer med især fordøjelsen.  Det er, som om den nyfødte trænger til en hjælpende hånd i den første tid. Organmassage er et helt fantastisk redskab til at lette og bedre denne fase – kolik og forstoppelse er tilstande, som Organmassage kan bedre markant.

Organmassage afhjælper det meste

Også i livets senere faser kan Organmassage gøre en stor forskel for dig. Vores organers funktion ændrer sig livet igennem, og Organmassage kan være en uvurderlig hjælp undervejs.

Operationer, dårlig kropsholdning, forkert kost, ulykker, stress, forgiftninger, manglende motion, medicin – alle disse aspekter har en direkte og kontant betydning for dine organers velbefindende.

”Lykken kommer af to ting –
ens mave og hvad man kommer i den. ”

Don Quixote