BINDEVÆVSMASSAGE

HVAD ER BINDEVÆVSMASSAGE?

Bindevævsmassage hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den Indre Gaard Bindevævsmassage er Kropsterapi! Hvad enten fokus er på selve bindevævet eller på en anden type væv, spiller bindevævet en helt central rolle for behandlingen.

Mange oplever store forbedringer efter behandlinger med bindevævsmassage. Det er til trods for at man som kunde ikke kan mærke behandlingen, på samme måde som en traditionel massage.

Læs mere om bindevævsteknikken her

Udtalelser fra klienter:

”Under min anden graviditet fik jeg bækkenløsning som nærmest invaliderede mig resten af graviditeten og efter fødslen. Nu er jeg symptom- og smertefri – tak for det!”

” Efter en ski-ulykke hvor jeg brækkede min venstre ankel har jeg haft problemer med ikke at kunne dyrke sport, gå og løbe samt haft kraftige smerter og hævelser i benet. jeg fik også problemer med lænden efter noget tid. Nu cykler jeg igen på arbejde hver dag og kan løbe 10 km uden problemer – det er som om jeg aldrig havde haft ulykken!

” Jeg har dyrket yoga i mange år og blevet opmærksomhed på, at jeg ikke kunne åbne venstre lyske så meget som højre, jeg troede det var fordi jeg var ved at blive gammel, jeg er trods alt rundet de 70, men efter en behandling blev mine lyskebevægelser symmetrisk igen, faktisk er de nu begge meget mere fleksible”

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED BINDEVÆVSMASSAGE

En bindevævsbehandling er meget blid og behagelig at modtage – du vil opleve det, som om hele kroppen simpelthen smelter og slapper af under mine hænder.

Hvad mere er – en bindevævsbehandling er effektivt! Den blide, præcise kontakt med kroppen gør, at dit væv bliver i stand til at løsne og slippe selv meget gamle og genstridige skavanker. Selv hvis du har gammelt arvæv og kroniske spændinger bliver de samarbejdsvillige, når blot de bliver mødt på denne stille og nænsomme måde.

Denne form for BindevævsTeknik arbejder ligeledes med meridian-linjerne fra akupunkturen. Det er en revolutionerende måde at arbejde med såvel symptomet som årsagen, idet mange spændinger har en direkte forbindelse til vores indre organer. Disse spændinger slipper først deres tag, når årsagen adresseres – dette er muligt via meridianerne.

HVORNÅR HJÆLPER BINDEVÆVSMASSAGE?

Resultaterne ved BindevævsTeknik er spektakulære – da alle dele af kroppen er forbundet via bindevævet. En behandling med BindevævsTeknik får kontakt til og hjælper alle dele af  din krop. Desuden har mange mennesker problemer, som kun kan afhjælpes ved BindevævsTeknik – problemstillinger, hvor denne blide behandling er eneste tilgang, som kan ændre problematikken. Døjer du med ét eller flere af nedenstående, så er du sikker på at en behandling med Bindevævsmassage hjælper dig!

 • Arvæv
 • Muskelspændinger
 • Rygproblemer
 • Nakkesmerter
 • Skulderproblemer
 • Hovedpiner
 • Kæbespændinger
 • Lammelser
 • Tennisalbue
 • Nedsat bevægelighed
 • Bækkenløsning
 • Frossen skulder
 • Ledproblemer
 • Og meget, meget andet..

Bindevævsmassage til både voksne og børn

Denne behandling er så blid og behagelig, at alle mennesker kan modtage den. Et kendetegn ved lige præcis denne udgave af BindevævsTeknik er, at den til enhver tid respekterer kroppens tilstand og smertegrænse. Derfor er den egnet lige præcis til dig, om du er baby, barn, voksen og eller ældre.

Bindevævsmassage efter operationer

Både ved akutte og meget gamle skader er bindevævsmassage fantastisk effektiv. Det er, som om at kroppen gemmer skabelonen for den optimale funktion – selv efter store operationer og skader. Denne skabelon kan BindevævsTeknik få kontakt til via den helt lette berøring – kroppen mærker, at den mødes på en respektfuld måde, og derfor lader den behandleren komme i dybder og områder, som en mere kontant berøring aldrig ville få adgang til.